questionsdeals.woot keeps asking me to sign in....

vote-for56vote-against
vote-for15vote-against


I've heard that this is what powers the deals.woot servers. Staff, can you confirm?

vote-for19vote-against

i had this issue for a few hours tonight. it was annoying but i think it's fixed now. for me, at least
i ended up defragging and doing other stuff while the glitches finally stopped

vote-for7vote-against

Yeah, I had the problem too, and couldn't figure out why.

vote-for11vote-against

Just had several more failed Page loads and my woots are now just one instead of lucky thirteen... I suspect that the Ghosts have not been appeased and are out looking for a suitable sacrifice....

Somehow the edited title just isn't the same... It is also a Good thing I post my own tags...

vote-for8vote-against

@linuxtrance: I bet they are very hungry... :-)

vote-for7vote-against

This happens to me every so often. Sometimes if I close out my browser and open it again, it will stop.

vote-for8vote-against

Mine has gone away. Opening and closing my browser doesn't fix the problem. Somebody feeds the hamster and things go back to normal.

vote-for5vote-against

Had me stumped and dejected, but it appears to be fixed now. Here I come deals.woot!

vote-for5vote-against

It just happened to me now....so much for the techno-geeks (please don't de-colorize me Jumbowoot...just kidding).

vote-for7vote-against

Yep, was happening to me as well. I was logged in (as per the link at the top og the page) yet deals.woot claimed I needed to log in everytime I tried to post a comment. Also, I had a purple triangle with a rep of 95.

I tried posting a question about it, but it wanted me to log in so...

vote-for-5vote-against

I have ever been tired with this problem. But it comes to be ok the other day.

vote-for6vote-against

My square has gone from purple to sad, 1 woot yellowish. I figured I was being punished for posting my St Peter's woot-points-to-heaven-score.

vote-for7vote-against

@baqui63: I have this problem a lot (wrong color triangle, usually purple when the rep shows in the 90's). Right now, my purchase-square is the wrong color, oddly.

vote-for6vote-against

Yep, had the login problem for an hour or so, works now, but Woot box color and number is wrong. Had some glitchy Amazon login requests and page load fails, so methinks some Amazon serving issues?

Oh, and apparently I joined today (instead of May 2008).

vote-for6vote-against

This makes me wonder if @shawnmiller (or someone else associated with the woot backend) has a system-status RSS or twitter feed available ... (something else to add to my begging list perhaps?)

vote-for5vote-against

Woot was probably applying the OOB Security Bulletin MS11-100 to their web farm, some servers were updated while others were running the old code. Symptoms are exactly as you indicated, including requiring multiple logins.

vote-for6vote-against

@dxdn: It happens! It will get back to normal in a day or two, at most.

vote-for5vote-against

@thebopster: Thanks. As of now all the colors and dates and numbers of my wootings seem to be correctly reset.

vote-for7vote-against

@turtlegir1:

Yep, I've had it a few times as well.

This evening, I was both logged in and not logged in at the same time, with a rep of 95 and a purple triangle. I gave up trying to add comments and questions etc. and some, but not all of my votes disappeared as well.

Atround 11:30 PM, I tried again and the login issues had resolved, and my triangle was back to black, but my squatre was yellow (down to a single woot).

Now, it appears to be normal (purple square and black triangle).

vote-for5vote-against

@psaux: For your future reference, Shawn is smiller on Twitter. I posted that I'd had a problem, but using another account, as a comment, yesterday, around 5:30 PM Pacific.

vote-for3vote-against

accept cookies, did you put software on your computer with some kind of do not track software? google analytics needs to be able to run.

vote-for7vote-against

I had the same problem. A couple times today's sponsored sale items appeared for me before the midnight central mark. Those crazy computer gremlins.

vote-for5vote-against

I don't post often and had something to say in response to someone question on Hickory Farm Cheese. I spent an hour and gave up. Frustrating. If you're reading discount shows up at last page after entering order.

vote-for5vote-against

It was happening to me last night, so I wet to bed. So far, so good, this morning.

vote-for10vote-against

We applied a security update across the Deals.Woot server farm that didn't play nicely with out log in system. Everything should be back to normal now.

vote-for4vote-against

Also discovered this morning that many of my votes made just prior to last nights system crash did not register...

vote-for4vote-against

@shawnmiller:

Ah. I hate it when that happens.

Thanks for your work keeping the playground functional.

vote-for3vote-against

@shawnmiller: Thanks for the fix! There's something ironic about a security update that is so secure it won't let anyone in. In retrospect, it's funny, too. Though it didn't seem so at the time.